Tuesday, July 12, 2011

Big Thank You!

Jualan Murah Airasia kembali lagi....cepat la beli tiket  sementara stok masih ada.....

14 comments:

Ungu Violet said...

hambooii.. promo npk... ada share ker? hehehe

ziana said...

Maslahnyer mmg AirAsia tu slalu promo..yg tak promonyer duit Qaseeh ni...

yuka said...

Ungu Violet - x lama lagi depa lantik i jd duta airasia la...hehehe

ziana- sama la kita

Wanie said...

tapi ikut tempat nak naik jgk kan..
kalau mcm nak naik kt penang xde kot yg murah..huhu

yuka said...

wanie- ada gak yg murah tapi date pulak tak cun...

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah kak yuka...ada ke mana2 ke lepas ni? heheh

yuka said...

awe- kak yuka nak pi medan bulan disember tapi tiket tu dah beli masa airasia buat offer sebelum ni. kali ini punya offer kak yuka dok diam2 jer xder booking pi mana pun...

Ila said...

tq..kena terjah ni

yuka said...

Ila- selamat menerjah

Terbelog said...

wah
promosi

Entri Terkini = Wordless Wednesday #4

yuka said...

terbelog- bukan promosi just sharing information je

perondajaketbiru74 said...

airasia menipu dah ade bad experience malas nak guna lagi...

yuka said...

perondajaketbiru74- menipu cemana tu? yuka dah byk kali guna airasia untu travelling setakat ni ok dan memuaskan...cerciter2

Miss Y and Her World said...

beli memang nak beli, tapi duit takde nak beli camne? hehehe ;)

Sibuk Jaga Hati Orang, Hati Sendiri Sumbat Dalam Tong Sampah
Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit