Thursday, May 19, 2011

Nur Kasih The Movie

Kepada yang dah menonton filem ni silalah buat review kat blog masing2. yuka nak tau best tak citer ni bila difilemkan...Selamat menonton yer...

p/s: Yuka bukan kaki wayang tapi kalau semua kata best nak gak pegi tengok filem ni...

14 comments:

Lalalilillulu said...

td g beli tiket...tp nur kasih dh full rr kak...hukhuk T.T

Nur Hawa Mohd Zin said...

awe ngah berbelah bagi banyak movie nak layan ni kak

...Minah BluR... said...

berbelah bagi nk tgok cite mne satu huhu....

SyuQ said...

biasa2 jer... tp kalau akak kipas susah mati nur kasih, berbaloi p tengok. review akan kuar sok pagi ;-)

Ila said...

tak tengok lagi...tp rata2 org dok bercerita skrg ni

yuka said...

lalalilillulu- wah fullhouse..mesti collection juta2 tu...

awe/minah blur- korang berdua kaki wayang rupanya...majulah filem untuk negara

syuq- akak bukan kipas susah mati nur kasih tu..tgk drama tu pun x sampai 10 kali itupun masa tv3 ulang time sahur masa bulan puasa tu..
Ila- yup jadi bualan la filem ni...pandai diorang buat promosi

abgteror said...

hai yuka....abgteror dtg sini....line opis nih sekat la plak shout kat blog yuka nih....tak kuar2...hehe

cikmin said...

sila pi tengok..TAYANGAN HANYA DI PANGGUNG SAHAJA.

SRenungan said...

belum tengok lagi jugak..
plan hari rabu ni..harap2 x ramai..he3

Syuxer said...

syuxer akan mendownload kemudian hari heheh..biasalah kaki cetak rompak kahkahkah...

yuka said...

abg teror- tq sbb sudi dtg sini..kedatangan ana dialu-alukan..sama la line kt ofis ni pun kdg2 ada maslah gak

cikmin- knp di panggung saja.citer ni xder di astro first ke nanti?

srenungan- kalau dah tgk bagitau yer citer ni best ke tak

syuxer- nak mendowload kat mana tu? tumpang sekaki boleh?

OrAng_PeRLiS_mEnULiS said...

review NUR KASIH...the movie... sebuah epik cinta

http://cikgumanstation.blogspot.com/2011/05/review-nur-kasih-movie.html

RerameUngu said...

x brapa minta la nk tgk...nk tgk pirates je

Aida Omar said...

nak tunggu kat youtube je la..hihi