Thursday, April 21, 2011

Selamat Tinggal Semua...

Pagi ini Yuka akan bertolak ke Indonesia untuk program cuti2 jakarta/bandung...yuka akan berada disana selama 5 hari 4 malam..dalam tempoh itu tak dapatla yuka berBW ke blog kawan2..kepada yang datang berkunjung ke blog yuka, yuka ucapkan tengkiu very april....daaa...

5 comments:

Nur Hawa Mohd Zin said...

enjoy ye kak...bawakan ole2 utk awe :)

Ila said...

bestnyer gi jejalan..nanti wak balik souvenior yer...heheh

Kak Anie said...

Selamat jalan Yuka...enjoy yourself... amik gambar ye...nanti boleh share...

sya said...

Enjoy ur self

yuka said...

awe- thanks yer...ole? kak yuka baca pesanan awe lepas balik dari indon..so xder la oleh2 hehehe

Ila- memang best gi sana tu..semua barang murah2 mcm nak beli semua tp duitlak xder

kak Anie- thanks kak anie yuka dah selamat balik ni..memang enjoy tp gambar tak berapa banyak sbb yuka xder kemera...guna Hp jer..masuk hari ke-3 bateri hp kong dah..

kak sya- thanks..memang enjoy sebab pergi beramai-ramai bersama ipar duia dan anak sedara..tp yg x best tu ada yg terlepas flight masa balik..huhuhu