Monday, April 18, 2011

Persamaan Yuka dan Rozita Che Wan



Korang percaya tak kalau aku kata aku ada persamaan dengan Rozita che Wan? Tak percaya? Sebenarnya kami memang ada persamaan...dan persamaan itu ialah kami sama-sama pengguna produk kat bawah ni....



<>

<>

<>

<>


Tapikan  rozita tu baru pakai beberapa bulan Safi tu dah ambik dia jadi duta produk Aku yang pakai bertahun-tahun dah ni x pulak diorang ambik...huhuhu

13 comments:

suffer8zine said...

heheh x pe lepas ni sis ganti die jadi duta la :P

Terkini : Kasut Bertatahkah Berlian

munna said...

berkesan tak produk ni kak yuka... ada buat kulit muka peeling tak...ingat nak tukar produk muka lah

~ yus ~ said...

kak yuka, saya pun pakai SRG juga...:)

sinar said...

suffer8zine- bestnya kalau jd duta..dahla dapat produk free dapat duit lak tu

munna- setakat ni mmg puas hati dengan produk tu..pakai tu kulit xa mengelupas pun..

yus- ok kan SRG ni?

Miss Bluepinkiey said...

mcm best je...tp x brani nak cube...takut muke berjerawat balikk...:(

hani@debumelukut said...

hahahaahaaa...cian lah adik akak nih.

Nur Hawa Mohd Zin said...

ingt kan sama dari segi bulu mata...heheh

Ila said...

aper nk buat kan...hehehe...

umie said...

klakar la statement yuka pasal nak jadi duta tu...umie x pernah pakai..sb skrg pakai CNI..

noorsafone said...

salam Yuka..K Noor pu gunaSRG juga..haah kan Rozita Cw entah pakai ke tak produk ni..haha..

yuka said...

miss bluepinkiey- kalau kulit jenis sensitif jgn guna produk sembarangan. macam yuka kulit biasa jer pakai apa pun xper sebab tu cari produk yg murah2 jer

hani- kan best dapat jadi duta tu...boleh pakai free pastu dapat duit lagi..yg lagi penting glemer...hahahha

hawa- bulu mata pun memang sama..sama2 pendek sebab tu rozita tu pakai bulu mata pelesu..hik3

Ila- itulah untungnya jd orang cantik....

umie- best ker CNI tu?

noorsafone- apa pendapat noor tentang SRG tu? ok tak?

noorsafone said...

Yuka..rasanya ok...dh masuk 3 bulam dh pakai...jom la dtg blog baca...dpt free lg SRG...ada kwn blogger yg bg sbb bila dia pkai...muka naik jerawat...klu sesuai dgn kulit mika ok la.

aNIe said...

Yuka... akak ada pakai sekejap...tapi tak sesuai dengan kulit akak...

Org kalau dah cantik pakai apa saja pun cantik kan?