Sunday, April 10, 2011

Resipi blueberry cheese cake ...

Seperti yang dijanjikan dan seperti yang diminta oleh peminat-peminat yuka cheese cake maka di bawah ini yuka bagi link dimana yuka dapat resipi tersebut...
Barang siapa yang berminat nak buat cheese cake boleh la ambik resipi tu kat SINI

Selamat mencuba...memang gerenti jadi kalau korang ikut resipi ni...lepas ni takyah dah korang pegi kedai resipi rahsia tu....

13 comments:

Cik Bucken said...

pos sini sket kak..huhuhu..~

yuka said...

cik bucken- buat ler sendiri sebab akak dah pos resipi tu...hehhee ..senang je nak buat dan gerenti jadi punya

Nur Hawa Mohd Zin said...

sedapnye...tapi manissssss..heheh

yuka said...

nur hawa- sesekali makan manis2 xper...

Ila said...

kena cuba nanti ni..hehehe

yuka said...

Ila- kalau minat ciskek mesti kena cuba resipi ni...sebab boleh mkn puas2 kalau beli mahal..

idahani said...

tika kasih kak yuka..umah takde oven, boleh cuba sok nie..mmg menarik tertarik dibuatnya..

Rama2Ungu said...

nyum22.nmapk sedap je kek akak tu..apa kata pos sket kat saya..hehehehe...

yuka said...

idahani- selamat mencuba...lepas tu tayang kat blog tau

rama2ungu- xleh pos takut abg posmen makan...hehehe

Wanzi said...

nak buat tak pandai... tunggu yuka pos je lah....

faisal said...

wah sedapnya...leh try..

http://faisalapardi.com/

Far8 budak baik said...

wa...sedap sih..dah ar belum bekpes ni ehe

yuka said...

Wanzi- senang sgt buat ciskek tu..sambil pejam mata pun boleh...

faisal- selamat mencuba...nanti bgtau hasil dia ek

far8- memang sedap rasa mcm nak buat lg...