Wednesday, February 9, 2011

Pecah Lagi...

Pecah kaca pecah gelas,
Sudah baca harap balas.

Penah tak korang dengar pantun ni? mesti la penah kan..masa kecik2 dulu kalau hantar kad raya wajib letak pantun ni...untuk entry kali ni aku bukan nak cerita pasal pantun ke apa..tapi aku nak story pasal cermin keter kemri aku yang pecah lagi...geram tau...koman spana betoi... masuk kali ini dah 3 kali pecah...aku tak pasti pengguna keter kemri lain alami masalah macam aku ke tak...kalau pecah disebabkan kemalangan jalanraya ker atau ada benda jatuh atas dia ker takperla jugak...ini tetiba jer tengok dah ada retakan... aku rasa toyolta kena buat postmortem la...
Geram..geram..gerammm...aku jual keter tu baru padan muka aku...

11 comments:

aNIe said...

Yuka...kalau dah sampai 3 kali pecah tu memang Toyota kena buat postmortem...

Cik Jannah said...

dasyatnye mak uda..sampai 3 kali..

Buat Duit Dengan Nuffnang said...

dasyat3...
salam,,,huh penatnya berblogjoging,,,http://easywinpoker.blogspot.com http://tengokdvd.blogspot.com

yuka said...

kak anie- tu la pasal..yg kitorang ni pulak dah pecah 2 kali pun x insaf2 lagi...tak ingat nak insured cermin tu..

cik jannah- dasyat...terbang lagi ribu-riban...lari bajet untuk ke bandung

buat duit dengan nuffnang- sangat dahsyat

kakngah said...

erk!
kopak poket korang!

yuka said...

kakngah- memang kopak pun tp nak buat camno kan...nak tunggu duit nuff lg 5 tahun la kot boleh tukar...hehhehe

Ungu Violet said...

u dh tukar ker? bkn ke gi repair boleh??

yuka said...

UV- setakat ni belum ambil apa2 tindakan...nak solat istkharah dul samada nak repair ke nak ganti...hehhe

Who is Luna? said...

komplen jangan tak komplen..kalau tak toyota asyik ingat diorg power je..hehe

salam

aisyahalya said...

ishh.. memalukan la Toyota ni...

|arieza| said...

wah pecah dgn sendiri ke sis? aik aneh... awat ek? panas sgt ke?