Sunday, February 20, 2011

Datuk Ct Nurhaliza...melepas lagi

Petang semalam aku pergi rumah kakak aku...dekat jer umah kakak aku tu dalam 2 km jer dari rumah aku...masa aku kat situ bibik aku tepon...dia kata macam ni "Ibu, ct nurhaliza dengan datuk k datang, baru jer sampai .kalau nak tengok balikla cepat"...korang jangan ingat yg tu ct nurhaliza klon pulak...yang dimaksudkan bibik aku tu memang  datuk ct dan datuk k betul2 bukan cobaaaaannnn...Tapi mereka tu bukan datang rumah aku sebaliknya mereka pergi rumah mak sedara datuk k yang merupakan jiran aku...sejak ct kawen dengan datuk k dah banyak kali mereka pergi datang rumah mak sedara datuk k tu...time raya memang wajib depa datang tetapi aku tak pernah berkesempatan jumpa dengan diorang tu...selalu salah timing...bibik aku tu yang selalu dpt tengok...aku rasa bukan aku saja yang teringin nak jumpa ct, sebaliknya ct pun mesti nak tengok aku..hehhee mana taknya tiap-tiap kali dia datang situ tak pernah nampak tuan empunya rumah...statement perasan tak boleh blah kan....harap2 kunjungan ct yang akan datang aku dapat tengok dia secara live...

8 comments:

@e_da said...

alahai bertuahnya kalau dapat jumpa kan..

win@momyShaneQeisha said...

bestnya kalau dapat jumpa datuk ct..msh ada peluang tu

ALoNa CintamaniszLite said...

yuka..kalo suatu hari nanti terjumpa dato' ct dan datuk K...sampaikan ler salam sy kat dorang, ye..huhu..tak mention nama pun tak kisah dh..kata je kawan blogger, ngeh2...

suffer8zine said...

datuk ct di mid valley td

Terkini : Ular Albino Berkepala Dua

DRE said...

rasanya betul lah dato ct tu teringin nak jumpa hang... ahhahaha..

yuka said...

a@_da- yang bertuah bibik kat sini la..dah 2-3 kali dia tgk ct tu..

Win@- peluang memang ada sebab tiap2 hari raya ke-3 dia datang rumah tu..raya ke-3 kali ni yuka takmo pi mana2 nak duduk rumah jer tunggu dia datang..hehehe

Alona- Insyaallah

Suffer8zine- dapat salam dengan dia tak?

DRE- hahaha...kesian dia kan kempunan x dapat jumpa jiran mak sedara dia

pak long said...

salam..
memang fofular la akak

Mummy Adriana said...

mummy penah jumpe ct byk kali gak...mase dia ader tour fantasia kat jb dulu..:) after dia kahwin mummy jumpe dia ngan DK kat duty free zone JB...seriously sangat natural beauty and very humble down to earth....:) syg DCT