Wednesday, February 23, 2011

Birthday Datang Lagi...

Tanggal 21 Februari 201 merupakan hari ulangtahun kelahiran anak aku ( gambar di atas) yang ke-15...dah besar panjang kan?

12 comments:

suffer8zine said...

wahhh dah besa die

Terkini : Pesta Kaut Beras Di Highway

kakngah said...

bujang dah!
happy bufday si bujang...

yuka said...

suffer8zine- bila anak dah semakin besar bermakna mak dia dah samakin tua la...huhuhuhu

kakngah- tak lama lagi aku dapat menantu la...

Ila said...

dah besar ye...maknya nampak muda lagi

Ungu Violet said...

happy bday daniel.. thn lepas mummy bg hphone.. thn ni apa lak ekkk.... hehhehe

hidayahahmadhapez said...

ila- maknya pakai susuk bg npk muda..hahaha

UV- tahun ni belanja mkn jer hadiah tsk bagi...geram sbb hp yg beli tahun lepas x sampai 1 tahun dah hilang

Cikmin said...

hepi belated besday danial..semoga suksess..

p/s mummy tak order macaron pun tuk besday danial.. :P

hidayahahmadhapez said...

cikmin- tq cikmin...mummy nak order macaroon untuk birthday dia sendiri...hehhehe

yuka said...

perhatian yang hidaya tu yuka la..harap maklum

yuka said...

pemberitahuan- hidayahahmadhapez tu bukan blog yuka cuma yuka jawab komen tu terguna blog dia punya url...

Rie said...

salam kenal
singgah sini for 1st time

anak dah besar
mak still nampak muda
hehe

yuka said...

Rie- tq