Monday, February 14, 2011

City vs Forte

Ada 1 masaelah... bukan masalah aku tetapi masaalah kawan aku si Ungu Violet. Beliau nak tukar keter baru tetapi tengah fening samaada nak beli city atau forte...cadangan aku suruh dia ambik porsche telah di tolak mentah2...1 lagi usul aku turut ditolak. Aku mengusulkan agar beliau buat solat istkharah tapi kan dengan selamba dia jawab...cari laki pun tak buat solat istikharah takkan nak beli keter nak buat pulak...hehehe . kelakar lak dengar jawapan dia tu...doaku semoga beliau membuat pilihan yang tepat agar tidak menyosal dikemudian hari...

7 comments:

Res2 Supply said...

saya cadangkan city ; value tidak drop banyak jika nak jual semula.

yuka said...

res2 supply- yuka setuju dgn pendapat tu

suffer8zine said...

yuppp setuju juga ngn komen atas

Terkini : Utusan Rasmi Dari Devilzc0de

aNIe said...

Yuka...sekarang ni beli kereta pun byk pilihan tau... yang kawin tak buat solat istikharah sebab takde yang nak dibuat pilihan... hati dah tetap pada yang dicintai...hehehe

yuka said...

suffer8zine- maknanya pilih city la kan?
kak anie- hehhee betul kata kak tu dah ada 1 nak pilih2 apa lg kan?

Ungu Violet said...

keputusan dh dibuat... nekad aje amik city hehehe
kak anie ~ dulu ada gak pilihan lain tuk calon laki tp yg ada lebih aura jd pilihan... :)

KiD said...

amik kete sorong je... hehehee gurau
Eh, yuka nak tiket WAYANG GSC FREE tak? join laa Contest Tiket Wayang dari Blogger Shakiddo Contest Pertama Kid nih.. Join laaa ek!