Sunday, August 18, 2013

Hangat Di Pasaran: Bedak Arab Kokuryu Super Summer Cake

assalamualaikum ...Selamat Hari Raya Aidil Fitri kepada semua pengunjung blog yuka-luv. Maaf la sebab tak sempat nak ucap selamat hari raya sebelum raya haritu... yuka bz sangat time tu...

Harini yuka nak cerita pasai bedak arab. ekceli dah lama pun fenomena bedak arab ni melanda wanita malaysia. cuma waktu tu yuka tak rasa nak try...pastu kebetulan bedak yuka habis maka yuka pun beli la bedak arab ni...lepas pakai bedak arab tu yuka sangat puas hati sebab senang terutamanya kalau pi traveling mana2...sebabnya x perlu bawak banyak benda sebab bedak ni dah 3 in 1. Tak perlu guna pelembap. Oleh kerana tak perlu guna pelembap maka muka pun x berminyak walaupun kita dok kat tempat panas. Best kan?

Kepada yang berminat nak cuba boleh sms yuka 019-5584055


Harga seperti dibawah:

BEDAK ARAB KOKURYU SUPER SUMMER CAKE
RM45 SM/RM50.00 SS
50GM
FREE SPONGE KOKURYU
ORANGE BLUSH-UNTUK KULIT CERAH KUNING LANGSAT/KULIT CINA
ROSHELLE-KULIT CERAH
AMBER ROSE-KULIT MELAYU/NATURAL
CHERRY PINK-KULIT PUTIH KEMERAHAN
25GM
RM35.00 SM/RM40.00 SS
FREE SPONGE
RUSSET-KULIT NATURAL
ORANGE BLUSH -KULIT KUNING LANGSAT/KULIT CINA


* Cherry out of stok

4 comments:

Normi Nieza said...

cantik warna dia..:)

yahaya said...

pakai bedak ni terus jadi mek arab...:)

Noor Mala Shahar said...

kami pun pakai bedak ni...

save 22 satu


http://www.noormalashahar.com.my

yuka said...

yahaya- mek arab tp hidung kemek

noor Mala- kat sana lagi murah ke