Sunday, November 16, 2008

Tag

Tag - My work station


Rules:snap work station andathen... taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih...begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok...sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa..


Inila rupanya workstation Yuka. very the berselerak. Tag ni CikMin yang hadiahkan kat yuka. Dan dia bg masa 30 minit untuk jawap. hadoi kejam sungguh. Jadi terpaksa la buat jugak. Dan-dan tu jugak yuka ambik gambau. atas meja tu ada 2 komputer. Macam rajin benau buat keje. sajer jer tu nak menunjuk kerajinan.ahaks. Tapi kan yuka tak reti nak letak link kat bawah gambar seperti yang tertulis di rules and regulation tu. Harap2 blog engineer yuka dapat la membantu yuka dalam hal ini. tq. Harap-harap cikmin berpuashati dengan jawapan tag ni. hehehhe

p/s: cikmin ingat tak dulu tag yang cikmin bg? sampai sekarang lom jawab. Agak-agak boleh hapuskira tak yang tu?huhuhu

3 comments:

CikMin said...

ermm..mmg beselerak..kemas la sikit bila nak amik gambar tu..adoiii..mmg x lengkap ni tau..tp xpe la..50 markah diberi..tag lam jgn wat2 lupa..buat!!!

yuka said...

cikmin takleh la nak kemas2 meja tu sebab nanti nak cari keje yang nak dibuat tu tak jumpa pulak. 50 markah ek? ok la tu! ( sebut macam saida AF6)hehehhe

yuka said...

Testing..testing...testing...