Tuesday, May 5, 2015

Yuka in da house...

Aaaaachhhum! banyak habuk la kat sini...hehe..assalamualaikum semua...dah lama yuka x update blog ni..maklumla sekarang ni bz sikit mana nak menega online mana nak layan wassap kawan-kawan..memang berhantu btoi la benda wassap ni..nak buat keja pun x senang..kadang tu mmg saja xmau layan wasaap waktu keja ..balik rumah bila tgk kat situ ada 1000++ msg hambik kau...nak baca apa yg diorang sembang seharian tu x larat la pulak..x baca takut ada info or gossip yang missed...mau tak mau telaah la jugak pelan-pelan...
Sebenaqnya kan yuka terpanggil nak update blog ni sebab atas permintan peminat tegar yuka -luv ni...katanya dia rindu nak baca coretan yuka tu..sampaikan nak makan tak lalu dan tidoq pun  tak lena ( yang ni yuka tipu okey!) tiap kali buka takdak pun cerita baru...untuk tidak menghampakan rakan yuka tu maka terhasil la cerita hari ini...

Tapi nak cerita apa taktau....erm rasanya untuk episod kali ini yuka ng bagitau yang yuka x sabaq nak balik mengundi pada 7 Mei nanti. seronok pi mengundi ni sebab dapat jumpa kawan2 lama . Rami yang berhijrah keluaq dari kampung tapi mengundi masih di parlimen permatang pauh. memang sukar dijangka sapa yang akan menang. masing-masing ada kelemahan dan kekuatan. walau apapun yuka harap semuanya berjalan dengan lancar..takmau ada gaduh-gaduh..takmau ada rusuhan..no..no..no

Akhir kalam..terima kasih kepada yang sudi membaca coretan di blog ini....

2 comments:

Normi Nieza said...

bw sini..:)

yuka said...

normi- tq sebab sudi singgah..yuka dah balas kunjungan