Wednesday, July 17, 2013

Jackie chan meninggal




tadi aku tgh jengok2 kt fb tiba-tiba ternampak statement macam ni : hollywood breaking news- jackie chan dead. terkejut gak aku bila masa pulak dia mati..aku pun cepat2 google kat tenet jumpa la artikel pasal kematian dia tu tapi ada yang kata rumours ja...adoi betoi ka dak ni sapa oleh tolong jawab.

12 comments:

mama ila said...

aik? ye ke nie?? ila pun xtahu bila masa pulak Jackie chan mati?

Normi Nieza said...

biar btl??

dilaella Ella said...

saya pun ada dengar Jackie Chan mati..tapi macam tak percaya pula..

mama_ka0ri said...

ye ke??

WAHIDA ALIAS said...

huwaa..tak kot.eh tapi entah laa

P#eoniX said...

uit!!!!betoi ker??ntahlah...nanti tunggu kite jadik penyiasat jap...hehheeheh...

yuka said...

mama ila/ normi/delaella ella/mama_kaori/ wahida alias- yuka pun terkejut..kita tunggu hasil siasatan p#eonix..hehhe

p#eonix- dah siasat ke?

Etuza Ezawarna said...

hi asalamualaikumm..tq menyapa blog Pesona ..sil dtng selalu ya..nanti saya linkkan..

Noor Mala Shahar said...

dah sampai masanya...

Mohd Ridzwan Abdullah said...

Iyer ker ni...hari tuh bulan 6 dh dengar dh rumors pasal dia mati. Tapi tak betul. Kali ni punya betul2 ker? Errmmm....

Ayu Zan said...

selalu je tsebar cerita xbetul kan pasal mati ni.

terigt dulu2 kawan pernah sebar sms 1 kelas(exclasmate) yg kawan sorg tu meninggal. dah sedih2 bagai..upenya semua tu gurauan aje. sadis..

Tinta Lana said...

Assalamualaikum.

Entahla kak yuka, ada yg kata rumors..