Wednesday, July 24, 2013

gambar anak prince william

Ini la dia rupa future king untuk England...hermm tapi tunggu botak dulu la nak jadi king pun...tokwan dia yang dah botak pun lom jadi king lagi kan...bapak dia yg muda tu pun dah semakin jarang rambut...
Apa2 pun budak ni memang sangat bertuah la...kecik2 dah fofular....

8 comments:

ANNA MARIANA said...

wah, 1 dunia nantikan dia.. hihihihi

krole said...

mau taknye kak yuka...ni confirm2 lahir tak kenal susah...kerabat diraja pula...msti ptra william gumbira kala ni kan...seronok bergelar seorang ayah~

anakMommy said...

inikah gerangannya prince jr

Normi Nieza said...

tahniah...

noornazuha said...

Prince to be...untung la baby ni.....

siti ZAHARA said...

Comel plk tu..=D

Teena Tna said...

Aah, lahir jer terus jd popular...

yuka said...

anna mariana, krole, anakmommy, normi nieza,noornazuha, siti zahara dan teena tna- terima kasih kerana sudi memberikan komen... memang syokla kan jadi baby depa ni...belum jadi pun org dah tunggu kelahiran dia...