Wednesday, January 4, 2012

Ada Apa Dengan Fibox

Bila aku guna free shoutbox bagi menggantikan shoutmix ramai yang suggest kat aku suruh guna Fibox. Katanya fibox tu lebih simple..aku pun rasa macam best gak fibox tu.
Untuk tidak menghampakan mereka aku akan meletakkan fibox tu kat blog aku dalam masa terdekatni...pastu kita pakat jerit ramai-ramai kat sana...ok?

17 comments:

sop said...

Boleh guna yg terbaik :)

syiela said...

jom pakat2 jerit... fibox dgn busuk punya ni lebih kurang la... mesra alam skit

Cikpuan rara said...

mana mana fobox?xjumpa pon.

Drain Camera Melbourne said...

I haven't tried using other chat box.

e-lyana said...

wahhhh, yeker?? lyana nk try jugak lah, hehehe, boleh x?? lyana follow sini sis :D

yuka said...

sop- yg terbaik dan yang penting pree

yuka said...

syiela- ingatkan lawak2 jer busuk tu...hehhe

cikpuan rara- fobox memang xder kan?

drain camera- let us try together

e-lyana- nanti sis follow balik tau

Iznie said...

man fibox? nak tgk contoh... :)

SITI NUR AMIRAH ! said...

haha, nak try guna jugak la nanti . :D

Seri Bahasa said...

kita sokong jenama tempatan...fibox tu masih dalam beta lagi...tapi bagi semangat...lama2 mesti oke punya...

Phat said...

guna 2 2 fibox n ishoutbox

NOVA said...

cemana cara nak bwt benda tu dear..???

yuka said...

IZNIE- cer klik dekat word fibox dlm entry kak yuka tu

yuka said...

siti nur amirah - meh kita pakat2 try bukan nak kene bayar pun kan...hehhe

seri- betul tu..mari kita sokong barangan buatan malaysia

phat- ok..kak yuka akan letak 2-2 bila ada masa nanti...

nova- klik dkt word fibox dlm entry tu pastu kene sign up dulu kot...

NOVA said...

thanks dear... ^_^

Cik tikah said...

fibox sgt best :)

Izan Ishak said...

fibox best tau kak yuka! jom pakat2 guna fibox...