Wednesday, June 2, 2010

Biru Mata Hitam ku....

2 hari lepas aku balik rumah aku sangat terkejut....sebab apa aku terkejut? sebabnya bilik beradu aku yang kaler pink muda tu dah tukar jadi kaler biru!! macam magik pulak sebab pagi tu masa aku pi kerja warnanya masih pink bila balik dah biru la fulok...semua ni angkara hubby aku tu la... sebenarnya adala 1 bilik kat rumah aku tu nak dicat kaler biru..oleh kerana ada cat lebih, tukang cat tu tanya dia nak cat kat mana lagi...agaknya dah takdak tempat lain yang dia nak pk terus suruh cat bilik aku tu... erm biru pun biru la...janji malam2 aku boleh tidoq lena macam biasa...

11 comments:

mrs.ecam said...

ok la tu...tbe2 leh tuko suasana blk....wahh gitu

yuka said...

mrs.ecam- bila pk2 balik ok gak tukar kaler sbb warna pink tu pun dah lama...

aNIe said...

Yuka...kalau biru gelap...nanti bilik jadi gelap...tapi kalau biru muda memang cantik

Faheem Jr said...

wah...macam nak dapat bby boy je ni... :P

fikaryna said...

rajinnya en.suami 2..nak tukar suasana lah 2 spy lebih romantik..hehe..

qellissa said...

rajin tul hubby..tp biru itu kan menawan..sedap mata memandang.tul x?

yuka said...

kak aNie- nasib baik kaler biru muda...hik3

faheem Jr- alamak kene cat kaler pink balikla mcm ni...

yuka said...

fikaryna- bukan kes hubby tu rajin tp kes cat lebih...hik3...tp notbad gak kaler biru tu..

qellissa- betul tu...sedap dan sejuk mata memandang

aRoL said...

saya suka biru....

yuka said...

aRoL - saya suka fink karer

Anonymous said...

Now that we have described discount links of london the one way linking process, how can you get links of london silver websites to link just to you? One answer is that it is links of london sale dependent on your sites content, especially if you links london jewellery have unique content. Other websites will link cheap links of london to you if you have interesting content that links london bracelet compliments their content. The problem is that you london links charms really have to have something exceptional. links of london watches sale One easy way to get a type of one way link called discount links of london rings a back-link. These are links to articles that you cheap links of london necklaces have written and distributed through article directories.