Tuesday, January 19, 2016

Selamat Tahun Baru 2016

Rasanya belum terlambat yuka nak ucapkan selamat tahun baru 2016...cepat sungguh la masa berlalu...rasa macam baru ja berazam nak update blog byk2 tahun 2015..tapi tak tercapai pun..so yuka nak carry forward l azam yang last year tu..

Tahun ni yuka agak lega sikit sebab xdak anak2 yang akan ambik exam2 yg penting..last year spm dgn pt3... tahun ni res sat...tapi masih ada debaran disitu sebab result SPM belum keluaq...harap2 anak yuka dapat keputusan yang cemerlang..

6 comments:

safurara said...

Semoga dipermudahkan! hehe

fifie feyca said...

happy new year n all the best sis..

yuka said...

safura - tq sis

fifie feyca - happy new year to you too

OLIGOSACCHARIDERRR'S OWNER said...

slamat tahun baru even dah februari! hehehe http://oligosacchariderrr.blogspot.my/2016/02/life-as-university-student.html

Dewi Aja said...

Hello Admin!
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami www.kumpulbagi.com atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

athiqi ariff said...

smg selalu update pos kak