Monday, November 25, 2013

Yuka's Secret: 2 produk yang berbaloi untuk di cuba

Salam semua...ishh dah berhabuk blog yuka ni. lama sungguh yuka  tak update blog ni. kawan-kawan pun ramai yang lari...huhuhu...biasala keja macam yuka hujung tahun memang bz gila. nak cuti pun bos tak bagi..
kat sini yuka nak share 2 produk yang terdapat di kedai Yuka's Secret. produk ni memang berbaloi untuk di cuba sebab yuka mendapat maklumbalas yang positif dari customer.

1. Kopi perla
Kopi ni kalau korang google info kat internet memang banyakla dia punya kebaikan. Jadi putih gebu dan berseri. lepas tu rasa pun sedap. So daripada kita dok minum kopi lain yang x bagi apa2 kebaikan sangat melainkan kefen ja baik kita minum kopi perla ni kan. Harga kopi ni rm59.00 sebungkus ( ada 20 sachet). Biasala benda baik mesti la mahai sikit kan. Tapi memang berbaloi baq hang....Kalau pembaca blog yuka-luv yang beli bolehla yuka bagi harga spesial untuk kengkawan.

2. Cosry Skin Therapy


Cosry ni ada apple stem cell. Apple stem cell ni bagus untuk anti penuaan dan macam2 lagi la. bila makan cosry ni kulit jadi anjal gebu dan macam-macam lagi. ldengan seafood sebab ianya tidak mengandungi  harga pasaran cosry ni RM98.00 tapi yuka jual RM85.00 ja. pastu kalau time yuka baik hati yuka bagi free gift lagi..

So sapa yang berminat nak beli produk2 diatas habaq la na. nak tengok produk lain kena pi page yuka's Secret la...

5 comments:

Normi Nieza said...

insyaAllah..akan singgah..:)

yuka said...

norm- tq normi. nanti kak yuka bg harga spesial tau...

Aminin said...

ehem kena kasi harga special laa ni..
kan..kan..

yuka said...

aminin- boleh ja harga spesial untuk pengunjung yuka-luv...hehehe

TOP Auto Backlink High Quality said...

Very interesting article, I really enjoyed every article of this blog, and I learned a lot from here. Thank you for sharing with us. Visit my blog dofollow auto approve http://goo.gl/31NAio.